Trovam! 2017 - Presentació de propostes

Oberta la convocatòria per a la presentació de propostes musicals per al Trovam!-Pro Weekend! 2017

Fins el 18 de juny

Bases de Participació

1. Hi poden participar tots els grups de música del País Valencià i de fora del territori.
2. Els grups han de tindre al menys un disc editat i material d’àudio i vídeo disponible.
3. Es poden presentar propostes artístiques de diferents estils musicals (pop, rock, jazz, folk, electrònica, etc).
4. Les propostes rebudes seran revisades pels organitzadors, que s’encarregaran de fer la selecció basant-se en els següents criteris: a. La qualitat tècnica i artística, la originalitat, la singularitat i altres aspectes innovadors de la proposta. b. La capacitat de projecció estatal i/o internacional. c. La trajectòria artística del sol·licitant.
5. El termini de presentació de les sol·licituds és del dia 12 de maig al 18 de juny de 2017.
6. Els grups de música que participen en la selecció oficial rebran una compensació econòmica en concepte de caixet en funció del nombre de participants en l’espectacle.
7. Els artistes seleccionats rebran una confirmació de participació en un termini màxim de 15 dies després de finalitzar el termini d’inscripció.
8. Els seleccionats hauran de signar una carta de compromís, confirmant la seva participació durant el mes següent a la notificació de selecció.
9. El llistat d’artistes seleccionats es publicaran al web www.firatrovam.com.
10. Els artistes seleccionats autoritzen les fotografies i l’enregistrament de les representacions a Fira per a la difusió de la Fira als mitjans de comunicació, arxiu o altres canals (web, xarxes socials, etc.).

Inscripció