Convocatoria_Trovam_20

La Fira Valenciana de la Música Trovam – Pro Weekend ha obert hui el termini de presentació de propostes artístiques per a la seua pròxima edició. Enguany, l’esdeveniment celebrarà el seu desé aniversari entre el dimecres 2 i el dissabte 5 de novembre a Castelló de la Plana. D’aquesta manera, la Fira tornarà a ser el punt de trobada dels professionals del sector alhora que acollirà un número important d’actuacions d’estils diversos.

La convocatòria està dirigida a formacions de qualsevol procedència geogràfica, encara que es prioritzaran els projectes de la Comunitat Valenciana. Els grups han de tindre, com a mínim, un disc o EP editat, així com material d’àudio i vídeo disponible. D’altra banda, es poden presentar intèrprets de tots els gèneres dins de l’àmbit de les músiques actuals (pop, rock, jazz, folk, electrònica, urbana, jazz, mestissatge, etc.).

Una vegada es tanque el procés d’inscripció, la comissió artística de la Fira Valenciana de la Música farà la selecció en funció dels següents criteris: la qualitat artística i tècnica, l’originalitat, la singularitat i el caràcter innovador de la proposta; la capacitat de projecció; i la trajectòria artística del sol·licitant. Així mateix, es valorarà positivament que el projecte implique l’estrena d’un espectacle o la presentació d’un disc. Finalment, s’exclouran aquelles propostes amb continguts racistes, xenòfobs, que ataquen la dignitat de les dones o persones LGTBI+ o que vulneren els drets fonamentals de les persones.

Les bases completes i el formulari d’inscripció estan disponibles en la pàgina oficial de la Fira (https://bit.ly/convotrovam2022). La convocatòria romandrà oberta fins al 31 de març.

La Fira Valenciana de la Música Trovam – Pro Weekend està organitzada per la Valencian Music Association (VAM!) en col·laboració amb l’Institut Valencià de Cultura (IVC), la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castelló de la Plana i l’àrea de Cultura de la Diputació de Castelló. Així mateix, compta amb la participació d’À Punt Mèdia, l’Institut Nacional de les Arts Escèniques (INAEM), Turisme Comunitat Valenciana, la Direcció General de Política Lingüística, l’Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL), la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP), l’àrea de Cultura de la Diputació de València, la Berklee College of Music i Cerveza Turia, entre altres entitats.