• Hi poden participar bandes de qualsevol procedència geogràfica i estil musical (músiques actuals) amb al menys un disc publicat

  • La fira se celebrarà del 7 a l’10 de novembre en Castelló

València-Castelló (6 març 2019). –La Fira Valenciana de la Música Trovam! – Pro Weekend ja ha obert la convocatòria de propostes artístiques per a l’edició 2019. Podran presentar-se formacions musicals de qualsevol procedència geogràfica, encara que se donarà prioritat a propostes procedents de la Comunitat Valenciana. Els grups han de tindre al menys un disc editat i material d’àudio i vídeo disponible. També es poden presentar propostes artístiques de diferents estils musicals dins de l’àmbit de les músiques actuals (pop, rock, jazz, folk, electrònica, etc). Les propostes rebudes seran revisades pels organitzadors, que s’encarregaran de fer la selecció basant-se en criteris de qualitat artística i originalitat, la capacitat de projecció i que es tracte d’una estrena d’espectacle o disc nou. El termini de presentació de sol·licituds és del 6 de març al 6 de maig de 2019.

Per a consultar les bases i inscriure’s, cal accedir al següent link: https://firatrovam.com/propostes/

 

7a edició, del 7 al 10 de novembre de 2019

La setena edició de La Fira Valenciana de la Música tindrà lloc del 7 al 10 de novembre de 2019 i comptarà amb l’actuació de mig centenar de grups musicals en diferents espais de la ciutat de Castelló. Així mateix, s’espera que vora 500 professionals de l’àmbit musical (programadors, promotors, mànagers, i la resta d’agents musicals) participen en les jornades professionals que durant eixos dies es desenvoluparan en l’Auditori de Castelló. La convocatòria arranca amb una imatge renovada que és obra del dissenyador gràfic i músic Enric Alepuz.

El Trovam! – Pro Weekend va nàixer en 2013 com a plataforma de difusió musical i punt de trobada professional. En les últimes edicions el certamen ha anat creixent de forma constant i sostenible fins a consolidar-se com la fira de referència de la indústria musical en la Comunitat Valenciana. L’edició de 2018 va comptar amb l’assistència de més de 14.000 persones als diferents concerts i actuacions programades, i amb l’assistència de 400 professionals.

La Fira Valenciana de la Música està organitzada per l’Institut Valencià de Cultura de la Generalitat Valenciana en col·laboració amb l’Ajuntament de Castelló, la Diputació de Castelló i la Valencian Music Association (VAM!). La iniciativa forma part del programa de desenvolupament estratègic “Fes cultura” de la Generalitat Valenciana i compta amb el suport de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL), d’À Punt Mèdia i de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies. També hi participen altres organismes com ara l’Associació de Promotors de la Comunitat Valenciana (MusicaProCV) i l’Associació Valenciana de Sales de Música en Directe (En Viu!).