Ja podeu gaudir del RECAP del Trovam 2023 en l’Instagram de la fira o fent clic ací!

🎵 Comencem amb una explosió de talent! Un rècord de 520 bandes es van inscriure per a formar part del Line Up. La música i la passió van inundar la convocatòria. Gràcies a tots els que van participar!

🌟 Rodrigo Cuevas va penjar el cartell de Sold Out amb un mes d’antelació!

📚 Presentem “Trovam a l’Escola”, un projecte innovador per a revitalitzar el medi rural a través de l’educació. Un pas endavant per a la cultura i les comunitats.

🎶 Vam gaudir amb els concerts de presentació a Castelló de la Plana amb La Plata i Ortopedia Tècnica. I en la Pèrgola de la Marina de València, les HINDS i Rufus T. Firefly ens van fer vibrar.

🌟 La Fira s’inaugura amb la presència del president de la Generalitat Valenciana, Carlos Mazón.

🎓 Presentarem el projecte formatiu Trovam+, amb el màster en Música de Live Nation i la UCM. Una gran oportunitat per a l’aprenentatge i el desenvolupament professionals.

🤝 Més de 300 professionals es van donar cita en Converses, Speedmeetings i Pitchings, creant un espai d’intercanvi i creixement sense igual.

Gràcies a tots per fer de la Fira Trovam 2023 un esdeveniment inoblidable! Ens veiem l’any que ve amb més música, cultura i passió! 🌟 #FiraTrovam2023