Els tallers de la Fira Trovam estan pensats per aprofundir en temes fonamentals de la gestió musical, com ara la distribució musical, les noves tendències del marketing, l’aplicació d’eines de gestió tecnològica o la gestió d’esdeveniments musicals en la nova normalitat. Però també per a descobrir noves formes d’organització com les Agrupacions d’Interés Econòmic i les noves vies de contractació.

Per això comptem amb professionals de plataformes de referència com són: DLA Enginyeria, Yunit, Altafonte, Idasfest, Live Nation, Berklee Valencia o ARC. Una oportunitat única per reciclar coneixements.

La inscripció a aquesta activitat es realitza a través de la inscripció professional. En cas de no haver fet la selecció en el moment de la inscripció o voler modificar-la podeu accedir a aquest link: https://venta.enterticket.es/cambios/complementos 

Necessitareu el codi d’entrada de la inscripció professional.

4 de novembre

17:00h Taller 1. Com organitzar concerts a la nova normalitat. Aforaments i seguretat dels concerts. Resum de la normativa autonòmica.Víctor de la Fuente, gerent DLA enginyeria i consultoria d’esdeveniments. Requereix inscripció prèvia. Aules B de L’Auditori de Castelló.

17:00h Taller 2. Agrupacions d’Interès Econòmic. Noves formes de finançament de festivals. A càrrec de Ignacio Segarra, gerent de Yunit. Requereix inscripció prèvia. Aules B de L’Auditori de Castelló.

17:00h Taller 3. Els reptes de la distribució musical. A càrrec de Mario Pato, expert en distribució física i digital freelance; ex director d’innovació en Altafonte. Requereix inscripció prèvia. Aules B de L’Auditori de Castelló.

17:00h Taller 4. Com la tecnologia potencia els esdeveniments musicals. A càrrec de Joaquín Costa, CEO Idasfest. Requereix inscripció prèvia. Sala de premsa de L’Auditori de Castelló.

5 de novembre

17:00h Taller 5. Estratègies de marketing i comunicació per a bandes emergents. A càrrec de Ana Gómez, manager de projectes i codirectora del màster de música de Live Nation. Requereix inscripció prèvia. Aules B de L’Auditori de Castelló.

17:00h Taller 6. Tecnologies creatives aplicades a l’escena musical. A càrrec de Marta Verde, professora associada en Berklee Valencia. Programadora creativa i artista digital. Requereix inscripció prèvia Aules B de L’Auditori de Castelló.

17:00h Taller 7. Presentació d’un nou model de pressupost per la contractació menor d’espectacles. A càrrec de Albert Mas, gerent d’ARC. Requereix inscripció prèvia. Aules B de L’Auditori de Castelló