La Fira Valenciana de la Música Trovam – Pro Weekend ha celebrat avui la segona jornada d’activitats. Pel matí, experts i tècnics han examinat quins elements caracteritzen les anomenades music cities. Tot seguit, cinc periodistes de diversos mitjans de comunicació han analitzat la situació de l’escena musical valenciana actual.

La programació professional s’ha completat amb la presentació de la plataforma 4 vents. Xarxa de fira de tardor que agrupa la Fira Mediterrània de Manresa, el Mercat de Música Viva de Vic, la Fira B! de les Illes Balears i el Trovam – Pro Weekend. Per últim, representants d’esdeveniments musicals com Polisònic de Gandia, Rototom Sunsplash, Viña Rock, Festival de les Arts i Arenal Sound, així com el responsable de les marques Mediterranew Fest i Mediterranew Musix de l’Agència Valenciana de Turisme han debatut sobre el present i futur dels festivals.

D’altra banda, l’Espai Foier de l’Auditori de Castelló ha acollit les actuacions en format showcase de Verdcel, Marcel canta Al Tall i Guadi Galego, mentre que el trio de jazz BRON ha tocat a la cafeteria. Així mateix, la vessant artística de la Fira ha inclós el Festival Auditori Obert amb una oferta musical eclèctica. Els Amics de les Arts, Soledad Vélez, Enric Montefusco, Alberto Montero, Las Víctimas Civiles i Badlands són alguns dels artistes que han participat en el certamen.